Sexy, not so much - Leeslicht
Op Leeslicht.com vind je gezellige voeding voor de geest. Verhalen, lang en kort, fictief en non-fictief. Reisreportages en -foto's en illustraties.
verhalen, illustraties, lezen, fictie, essay, reisverhalen
753
post-template-default,single,single-post,postid-753,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,sfsi_actvite_theme_default,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-920

Sexy, not so much


‘Je broer verhuist? Wanneer?’
‘Morgen,’ antwoordt Bart.
‘Steven vertelt jou ook niks.’
Bart haalt zijn schouders op. ‘Moet je weg?’
Ik knik en kleed me om. Bart denkt dat ik moet overwerken.

Vanachter het stuur staar ik naar de identieke nieuwbouwdeuren. Een laatste blik in de spiegel.
€350,- op één avond, dát betaalt ons huis.
Ik stap uit de auto, herschik mijn rokje en loop naar nummer 91. Veel dozen. Zo te zien wonen ze er nog niet.
Nog even een spannende wip voor het gezinsleven hier opstart.
De deur gaat open. Mijn maag draait om.
‘Steven?’