persoon - Leeslicht
Op Leeslicht.com vind je gezellige voeding voor de geest. Verhalen, lang en kort, fictief en non-fictief. Reisreportages en -foto's en illustraties.
verhalen, illustraties, lezen, fictie, essay, reisverhalen
67
page-template-default,page,page-id-67,bridge-core-3.1.8,sfsi_actvite_theme_default,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-920

Sanne Helbers is programmamaker en auteur. Autonoom, spitsvondig en nieuwsgierig.

Sanne Helbers

Fotograaf: Mascha Joustra

De persoon achter leeslicht is Sanne Helbers. Maar wie is Sanne?

Sanne is:
Auteur van ‘Alle kleuren van de nacht‘ mijn debuutroman die juni 2021 verscheen bij Ambo | Anthos uitgevers.

Programmamaker bij Studium Generale TU Delft. Programma’s over filosofie, sociologie, media en maatschappelijke ontwikkelingen liggen me na aan het hart.
Wereldreiziger en reisjournalist.
Creatieve smaakmaker en verhalenverteller.
Rotterdammer – ook al voor het in de Lonely Planet stond.

En ach, zo kan ik nog wel even doorgaan. What’s in a hokje, immers?

leeslicht.com is mijn online portfolio, een verzameling verhalen. Lange en kortere. Fictief en non-fictief – voor zover dat bestaat. Beeldverhalen en reisverhalen.
Sommige artikelen zijn eerder ergens gepubliceerd, andere niet. Op leeslicht.com vind je het totale overzicht van wat er uit mijn hersenpannetje komt.

Ben je fan? Deel vooral! Dan ben ik fan van jou! En wil je iets met mij delen of heb je een vraag? Mail me dan even @ sanne.helbers [at] gmail.com.