Richting de afgrond met Commissie-Van Rijn - Leeslicht
Op Leeslicht.com vind je gezellige voeding voor de geest. Verhalen, lang en kort, fictief en non-fictief. Reisreportages en -foto's en illustraties.
verhalen, illustraties, lezen, fictie, essay, reisverhalen
878
post-template-default,single,single-post,postid-878,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,sfsi_actvite_theme_default,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-920

Richting de afgrond met Commissie-Van Rijn


De bètadinosaurus met de staat van dienst oreerde dat de technische studenten voor hem de rechterhersenhelft meer moesten gebruiken. Dat had hij op 93-jarige leeftijd ontdekt. Kunst, de natuur en emotie ontbreken in hun wereldbeeld. De zaal studenten leunde naar links, comfortabel schurkend tegen de hen bekende ratio.
Stomverbaasd vroeg ik mij af uit welk hol hij kwam. Maar de generatie ingenieurs van morgen knikte verbaasd bij het horen van deze onbekende materie.
Ik dacht aan de overheid die extra geld geeft aan hun studies ten koste van de alfawetenschappen, en voelde me intens ondergewaardeerd met mijn overontwikkelde rechterhersenhelft.