Ontheemd - Leeslicht
Op Leeslicht.com vind je gezellige voeding voor de geest. Verhalen, lang en kort, fictief en non-fictief. Reisreportages en -foto's en illustraties.
verhalen, illustraties, lezen, fictie, essay, reisverhalen
661
post-template-default,single,single-post,postid-661,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,sfsi_actvite_theme_default,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-920

Ontheemd


Hij ruikt anders. Wel vrouwelijk, maar niet van mij. Zwaarder. Zoeter.
Ik voel hoe hij om mijn schouders hangt, ogenschijnlijk hetzelfde. Maar het voelt anders. Het schuurt waar het eerder soepel was.
Het koord dat ons bij elkaar hield, is verdwenen. De verbinding die ons beide een betere uitstraling gaf. Maar nu hangen we losjes om elkaar heen. Hoewel hij er hetzelfde uitziet, weet ik dat hij niet dezelfde meer is.
Hij was verwisseld voor een ouder model. Ergens loopt nu een vrouw met maat S/M in mijn jas. En ik voel me niet mezelf in die van haar.


Gepost op Schrijven Magazine: Ultrakorte Verhalen facebookpagina op 14 november 2018 en uitgeroepen tot een van de beste vijf van die week.