Haar van boven - Leeslicht
Op Leeslicht.com vind je gezellige voeding voor de geest. Verhalen, lang en kort, fictief en non-fictief. Reisreportages en -foto's en illustraties.
verhalen, illustraties, lezen, fictie, essay, reisverhalen
881
post-template-default,single,single-post,postid-881,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,sfsi_actvite_theme_default,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-920

Haar van boven


Hardhandig gaat hij tekeer. Ik wring me in bochten onder hem. Het is ook veel te nat, de spetters vliegen in het rond.
Hij kijkt strak naar beneden, niet een keer heeft hij me aangekeken. Via de spiegel staar ik hem aan, net zo lang tot hij mijn ogen op hem voelt branden.
Hij vangt mijn blik. Eindelijk stopt hij.
‘Niet goed?’
Ik schud mijn hoofd.
Hij smijt de kam en de schaar in de bak haargereedschappen.
‘Gaat het wel?’ Vraag ik.
De kapper knippert. Dan begint hij te snikken.
‘Ik word kaal.’