Gezelschap tegen het plafond - Leeslicht
Op Leeslicht.com vind je gezellige voeding voor de geest. Verhalen, lang en kort, fictief en non-fictief. Reisreportages en -foto's en illustraties.
verhalen, illustraties, lezen, fictie, essay, reisverhalen
794
post-template-default,single,single-post,postid-794,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,sfsi_actvite_theme_default,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-920

Gezelschap tegen het plafond


Toen ik de doos openmaakte zweefde hij meteen naar het plafond. Vanaf daar keek hij met zijn dode ogen de kamer in.
Ik keek naar de ballon en meende te zien dat hij mij ook observeerde.
Ik liep naar boven en zag hem in mijn ooghoek onderaan de trap verschijnen. Ik schrok en zou zweren dat hij dat ook deed.
Maar toen ik opkeek, zag ik alleen die starre, plastic ogen.
‘s Nachts klonk er muziek van beneden. Ik sloop erheen. Knetterhigh hing hij tegen het plafond, headbangend op Soulwax.
Verspreid over de vloer lag mijn voorraad pillen.