Geboortekaartje Loïc - Leeslicht
Op Leeslicht.com vind je gezellige voeding voor de geest. Verhalen, lang en kort, fictief en non-fictief. Reisreportages en -foto's en illustraties.
verhalen, illustraties, lezen, fictie, essay, reisverhalen
487
post-template-default,single,single-post,postid-487,single-format-standard,bridge-core-3.1.8,sfsi_actvite_theme_default,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.5.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-920
Geboortekaartje Loïc

Geboortekaartje Loïc

Op een warme junidag werd mijn zoon Loïc geboren. Lekker overdag en binnen zes uur. Wel zo prettig. We wisten dat het een jongetje was, maar hadden aanvankelijk geen idee wat we moesten maken voor het geboortekaartje. Tot ik tijdens een meditatie het kaartje voor me zag. Dat moest het worden.
Toen Loïc er was, bleek de kangoeroe ontzettend toepasselijk. Loïc wilde alleen maar bij ons in de ‘buidel’ (draagdoek) goed slapen tot hij vier maanden was. Babykangoeroes blijven in de buidel tot ze vier maanden zijn voor ze de buitenwereld aandurven!

Willen jullie ook een uniek geboortekaartje voor jullie kindje? Ik maak graag een ontwerp voor je. Samen met jullie kijk ik naar jullie smaak en wensen. Interesse? Mail me via deze pagina.